
گوگل ادسنس چیست؟؟؟
گوگل ادسنس (Google AdSense)، از سرویسهای رایگان تبلیغاتی گوگل است که به ناشران تبلیغات اجازه میدهد تا تبلیغ های متنی، تصویری، ویدئویی را بر روی وبسایت خود قرار دهند و از طریق نمایش این تبلیغات کسب درآمد کنند. با مراجعه به بسیاری از سایت های انگلیسی زبان می توان این تبلیغات را در کناره های سایت های مختلفی مشاهده نمود.
کسب درآمد از گوگل ادسنس بر اساس دو روش زیر صورت میگیرد:
CPM (پرداخت به ازای بازدیدکننده)
CTR (میانگین تعداد کلیک)
هردو روش از درآمد زایی خوبی برخوردار هستند اما بسیاری از مدیران وب سایت ها به CPM توجه بیشتری دارند. با تمرکز بر این روش ترافیک وب سایت افزایش می یاید که بهبود رتبه سایت را نیز به همراه خواهد داشت.
برای کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس ابتدا نیاز به ساخت یک اکانت گوگل ادسنس دارید. پس از ورود به حساب گوگل کدی را برای شما ارسال می کند که با قرار دادن آن در وبلاگ یا وب سایت می توانید با قرار دادن تبلیغات، کسب درآمد داشته باشید.
پرداخت وجه گوگل ادسنس از طریق چک یا واریز اینترنتی به حسابی که با آن ثبت نام کرده اید، واریز میشود.
مراحل کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس
- یک وب سایت ( به زبان غیر فارسی ) راه اندازی کنید.
- به منظور جذب بازدیدکننده و با توجه به اصول سئو، تولید محتوا بسازید.
- با ثبت نام در گوگل ادسنس، و قرار دادن تبلیغات بر روی سایت کسب در امد کنید.
انواع تبلیغات در گوگل ادسنس
گوگل ادسنس چند نوع تبلیغ مختلف را در اختیار ناشران قرار میدهد و مبلغ پرداختی هریک متفاوت است. این تبلیغات به صورت زیر است:
۱. جستجو محور: این تبلیغات به مدیر سایت این اجازه را می دهد تا تبلیغات مرتبط با یک عبارت جستجوی خاص را در سایت خود قرار دهد. ۵۱ درصد از مبلغ انشار به مدیر سایت تعلق میگیرد . این نوع از تبلیغات محبوبیت بیشتری به نسبت سایر تبلیغات دارند زیرا درآمد بیشتری می توان از آن کسب کرد.
۲. محتوا محور: از این تبلیغات بیشتر برای بهره گیری از کاربرانی استفاده میشود که به دنبال یک موضوع یا محتوای خاص می باشند. تبلیغات محتوا محور به صورت CPC ( پرداخت به ازای کلیک ) و CPM ( پرداخت به ازای بازدید ) انجام می شود. پرداخت به ازای بازدید، بر اساس هر هزار بازدید محاسبه میشود به همین جهت پرداخت به ازای کلیک از محبوبیت بالاتری برخوردار است.
۳. تبلیغات ویدیویی: این دسته از تبلیغات، به مدیر سایت اجازه قرار دادن تبلیغات ویدیویی را میدهد. ناشر تبلیغ میتواند خودش تبلیغات مرتبط با وبسایتش را انتخاب کند.
Page Level Ads.4: این دسته از تبلیغات از تکنولوژی بهینهسازی استفاده میکنند. وقتیکه شما از این دسته از تبلیغات استفاده میکنید، اگر گوگل ادسنس از تجربه کاربری خوب تبلیغ اطمینان داشته باشد، به طور خودکار این تبلیغات را به مخاطب نشان میدهد.
گوگل ادسنس برای کسب درآمد
درآمدزایی از طریق گوگل ادسنس به مدت زمان زیادی همچنین صبر و حوصله نیاز دارد. عوامل مختلفی بر درآمد ادسنس موثر خواهد بود که عبارتند از:
- تعداد آگهی دهنده ها بر روی سایت
- نوع محتوا (محتواهای جذاب)
- موقعیت و نحوه قرار دادن تبلیغات بر روی سایت
- میزان ترافیک سایت
نکات مهم برای استفاده از گوگل ادسنس
- عدم کلیک بر روی تبلیغ سایت خودتان : گوگل بسیار هوشمند است و اگر شما بر روی تبلیغ خود کلیک کنید، حساب شما مسدود خواهد شد و دیگر امکان استفاده از ادسنس برایتان فراهم نخواهد شد.
- عدم تشویق دوستان و آشنایان برای کلیک بر روی تبلیغ : اگر دوستان و آشنایان شما بر روی تبلیغ کلیک کنند، او متوجه می شود و با این کار حساب شما مسدود می گردد.
آیا در ایران میتوانیم از گوگل ادسنس استفاده کنیم؟
ثبت نام در گوگل ادسنس با نام و آدرس واقعی انجام پذیر است. اگرچه به دلیل تحریم ها این سرویس برای کاربران ایرانی غیر فعال است ولی با داشتن دوستان و آشنایان در خارج از کشور می توان ثبت نام و از آن کسب درآمد کرد. برای ثبت نام می توان نام و آدرس دوست یا فامیل خود که در ایران سکونت ندارند را وارد کنید.
در صورتی که سابقه سایت شما بالا باشد گوگل راحت تر حساب کاربری شما را تائید می کند. در صورتی که در بازه های زمانی کوتاه برای ثبت نام مجدد اقدام کنید، شانس شما جهت تایید اکانت کاهش می یابد.
گوگل ادسنس در حال حاضر تنها زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، چینی، عربی، بلغاری، لهستانی، روسی، کره ای، ترکی، یونانی، هندی، پرتقالی و چند زبان دیگر را پشتیبانی می کند. از همین رو سایت شما برای یکی از این زبان ها باشد تا مورد تائید گوگل قرار گیرد.
نکات مهم ثبتنام در گوگل ادسنس
- چند هفته پس از تکمیل فرم اینترنتی در گوگل ادسنس، یک نامه به آدرسی که هنگام ثبتنام وارد کردهاید ارسال میکند. در این نامه یک کد 5 رقمی برای تائید حساب کاربری وجود دارد .
- ابتدا گوگل در مرحله تائید حساب کاربری پرسش هایی درباره اطلاعات مالیاتی مطرح میکند که پاسخ آنها چندان سخت نیست.
- در مرحله بعدی شماره تلفنی که هنگام ثبتنام وارد نمودهاید را تائید کنید. با کلیک بر روی دکمه Submit ، پین کد 4 رقمی را برای شما ارسال میشود. با وارد کردن این کد شماره تلفن شما نیز تائید میشود.
- در پایان با ثبت IP اینترنتی و زدن تیک امضای قرارداد ثبتنام خود را به اتمام میرسانید. این IP باید برای کشوری که نام آن را هنگام ثبتنام وارد کردهاید باشد.
- پس از تایید حساب کاربری شما توسط گوگل، یک کد جاوا اسکریپت برایتان ارسال میشود که باید آن را بر روی صفحه مورد نظر از وبسایت خود قرار دهید.
- هر بار که کاربری صفحه وبسایت شما را مشاهده میکند، کد جاوا اسکریپت پیغامی را برای سرورهای گوگل ارسال میکند.